1 SEPTEMBER 2019 Kick-off project 
De zomervakantie is weer achter de rug. SAM Bult en Inge Wiedijk zijn helemaal uitgerust en weer vol energie aan de slag met het maken van de schilderijen en het bewerken van de foto’s. Daarnaast werken we samen met Ingrid Haan om passende en treffende teksten bij het beeldmateriaal te maken. Ben je benieuwd naar het resultaat? Op zaterdag 12 oktober 2019 is de kick-off van 16.30 tot 19.00 uur bij Kunsthandel Dekker (Kapelstraat 30, 1404 HZ Bussum). Noteer deze datum dus alvast! Alle donateurs krijgen in de loop van september nog een persoonlijke uitnodiging via de mail.

8 JULI 2019 Voortgang project
Een paar weken geleden lieten we jullie weten blij te zijn dat we de benodigde geld hebben opgehaald om ons project te financieren. Inmiddels zijn we hard aan de slag gegaan en heeft Inge de foto’s gemaakt. Zij zal hiervan een selectie maken en deze foto's bewerken tot een mooie serie. 

25 JUNI 2019 Artikelen NRC over Generatie Z
Het NRC besteed in een reeks artikelen uitgebreid aandacht aan Generatie Z. Voor informatie www.nrc.nl/dossier/generatie-z/

18 JUNI 2019 Website gelanceerd
De website van het project Becoming Me is online. Op www.projectbecomingme.nl zullen regelmatig foto's en updates geplaatst worden.

28 MEI 2019 Crowdfunding geslaagd!
Vandaag is de crowdfunding afgelopen. We hebben 85% van het gevraagde bedrag binnen gehaald. Hiermee kunnen we het project uitvoeren zoals we dat voor ogen hebben. Alle donateurs super bedankt!!
Back to Top